Doktori i Mrekullive – Episodi 12Doktori i Mrekullive – Episodi 12

21:00 21/11/2020

Nazllë bashkë me kolegët e saj organizojnë një surprizë të bukur për Aliun.

Por çfarë do të ndodhë me këtë të fundit? Çfarë do t’ia shkaktojë krizen e tij të rradhës? 

Tanzhu u jep nga një pacient të ri Demirit, Nazllës dhe Aliut. Por kush do të jetë pacienti i Aliut?
Të ngjashme