Doktori i Mrekullive – Episodi 121Doktori i Mrekullive – Episodi 121

23:00 09/05/2021

Kush është mysafirja e parë në shtëpinë e re të Aliut?

Një rast me një deformim nga një operacion i mëparshëm shfaqet para syve të Tanzhusë.

A do të mundet ky i fundit të rregullojë deformimin në fytyrën e vajzës?

Po Ali a do të mundet të gjejë diagnozen e saktë për shpëtimin e pacientes së tij?

Si po shkon tashmë marrëdhënia mes Nazllës dhe Aliut?Të ngjashme