Doktori i Mrekullive – Episodi 128
Doktori i Mrekullive – Episodi 128

21:00 22/05/2021

Demir dhe Ali arrijnë të gjejnë një zgjidhje për rastin e tyre dhe lajmin e mirë ja komunikojnë Ferdës.

Ferman nga ana tjetër i tensionuar kërkon me ngulm zgjidhjen e rastit të tij.

Një garë e hapur tashmë po vendoset brenda dy grupeve.

A do të arrijë Ferman të gjejë zgjidhjen për shpëtimin e pacientit të tij?

Të ngjashme