Doktori i Mrekullive – Episodi 130
Doktori i Mrekullive – Episodi 130

21:00 29/05/2021

Nazllë merr një dhuratë dhe një ftesë për një darkë romantike nga një pacient i saj.

Çfarë po e mundon Ferdën?

Nazllë shkon të takojë Aliun por ajo do të zhgënjehet kur të gjejë Ezon në shtëpinë e tij.

Ferman,Nazllë dhe Ali nisen për një udhëtim drejt Londrës.

Por fluturimi nuk është i sigurt dhe të gjithë pasagjeret ndodhen në rrezik. Çfarë po ndodh me ta?

Të ngjashme