Doktori i Mrekullive – Episodi 133
Doktori i Mrekullive – Episodi 133

23:00 30/05/2021

Duke menduar se po jetojne momentet e tyre të fundit, Ali dhe Ferman shprehin të gjitha ndjenjat e tyre.

A do të mund të ulet në tokë avioni pa rrezikuar jetën e asnjë prej pasagjereve?

Beliz ka një lajm aspak të mirë për Fermanin, ai tashmë duhet të bëjë një zgjedhje të vështirë mes asistenteve të tij…

Të ngjashme