Doktori i Mrekullive – Episodi 136
Doktori i Mrekullive – Episodi 136

21:00 05/06/2021

A do t’ia dalë me sukses Ali në operacionin e tij të parë?

Po Nazllë, Demir dhe Duruk si do ta kalojnë proven e tyre?

Çfarë do të thuhet në mbledhjen e bordit të spitalit?

Kush nga asistentet do të vazhdojë të qëndrojë në spital?

Të ngjashme