Doktori i Mrekullive – Episodi 138
Doktori i Mrekullive – Episodi 138

23:00 06/06/2021

Çfarë do t’i komunikojë Ferman Nazllës?

Të gjithë doktorët, asistentet dhe infermieret po përgatiten për operacion plastik të vajzës së deformuar në fytyrë.

A do të munden ata tg’ia dalin dhe kësaj here me sukses?

Të ngjashme