Doktori i Mrekullive – Episodi 139
Doktori i Mrekullive – Episodi 139

23:00 06/06/2021

Adil ka një lajm të bukur për asistentet e tij. Për çfarë bëhet fjalë?

Çfarë do të kërkojë Ezo nga Ali?

Sa i gatshem do të jetë ky i fundit të plotësojë dëshirën e saj?

Tanzhu, Ferman dhe asistentet e tyre shohin rezultatin e përkryer të operacionit të tyre.

I gjithë stafi i spitalit organizojnë një surprizë të bukur për largimin e Gylinit dhe Gyneshit.

Por a do të largohen ata në të vërtetë?

Të ngjashme