Doktori i Mrekullive – Episodi 159Doktori i Mrekullive – Episodi 159

23:00 03/07/2021

Si do t’i shkojë Ezos dita e parë e punës?

Doruk zihet ngushtë nga Vuslat. Çfarë do të kerkojë kësaj here kjo e fundit nga ai?

Ferman dhe Tanzhu ndërkohë vazhdojnë “luftën” profësionale mes tyre.

Çfarë do të kërkojë Ezo nga Ali dhe Nazllë?
Të ngjashme