Doktori i Mrekullive – Episodi 16Doktori i Mrekullive – Episodi 16

21:00 28/11/2020

Raste të reja sa vijnë dhe shtohen në urgjencen e spitalit.

Tanzhu dhe Adil gjithashtu ju bashkohen atyre për tu dhënë ndihmen e parë.

Ali arrin të stabilizojë një nga pacientet e tij.

Tanzhu vazhdon përsëri duke i terheq vemendjen Demirit.

Çfarë do të thuhet mes Fermanit dhe Belizit?


Të ngjashme