Doktori i Mrekullive – Episodi 168
Doktori i Mrekullive – Episodi 168

23:00 11/07/2021

Si do të jetë përballja e Ezos me Vuslatin pasi meson që ajo e gënjyer gjatë gjithë këtyre viteve mbi babain e saj?

Çfarë do t’i rrëfejë Ali Ezos?

Për ku janë nisur Ferman dhe asistentet e  tij?

Të ngjashme