Doktori i Mrekullive – Episodi 172
Doktori i Mrekullive – Episodi 172

23:00 17/07/2021

Çfarë do të thuhet mes Vuslat dhe Ali?

Si është gjendja shëndetësore e Fermanit?

A do të mundet Ali të gjejë një zgjidhje për sherimin e tij?

Ali i dhuron një puthje Nazllës…

Të ngjashme