Doktori i Mrekullive – Episodi 173
Doktori i Mrekullive – Episodi 173

23:00 18/07/2021

A do të mundet Ali të gjejë një zgjidhje për t’i rikthyer Fermanit përsëri kontrollin e dorës së tij?

Ferman futet  në operacion, por ai është i vetëdijshëm përgjatë gjithë ndërhyrjes.

A do t’ia dalin Tanzhu dhe Ali të shpëtojnë doren e tij?

Po Ali a do t’ia dalë të shpëtojë nga denimi që bordi drejtues ka vendosur për të?

Të ngjashme