Doktori i Mrekullive – Episodi 176


Doktori i Mrekullive – Episodi 176

23:00 24/07/2021

Si është gjendja shëmetësore e Tanzhusë? Çfarë po ndodh me të?

Çfarë do të thuhet mes dy rivaleve, Beliz dhe Vuslat?

Beliz kalon natën në një dhomë spitali pranë Tanzhusë. Si do ta presë Feman afrimitetin e tyre?

Si do të jetë marrëdhënia e punës mes Aliut dhe doktorit të ri?


Të ngjashme