Doktori i Mrekullive – Episodi 182


Doktori i Mrekullive – Episodi 182

23:00 31/07/2021

A do të munden Ali dhe Muhisin të gjejnë gjuhen e përbashkët për të bashkëpunuar me njëri-tjetrin?

E ndodhur ndermjet dy zgjedhjeve, Beliz përsëri zgjedh Tanzhunë para Fermanit.

Çfarë po mundohet të bëjë Bajram kësaj here në sallen e laboratorit të spitalit?Të ngjashme