Doktori i Mrekullive – Episodi 185


Doktori i Mrekullive – Episodi 185

23:00 01/08/2021

Komioni shendetësor vendos që të mbikqyrë Aliun në një operacion për të parë talentin dhe profesionalizmin e tij.

A do t’ia dalë Ali të mbarojë me sukses dhe t’u mbyllë gojën të gjithë atyre që nuk paten besim tek ai?

Çfarë do të dëgjojë Vuslat në një bisedë të Muhsinit dhe babait të tij?

Çfarë po ndodh në spital kësaj here?


Të ngjashme