Doktori i Mrekullive – Episodi 191Doktori i Mrekullive – Episodi 191

23:00 08/08/2021

Pas nje bisede me Vuslat, Doruk ne gjendje aspak te mire del te beje xhiro me motorin e tij dhe ben aksident.

Ferman nderkohe vendos te kryeje nje operacion pa dijenine e Muhsinit.

Ali gjen zgjidhjen se si te shpetoje Dorukun nga plumbi qe ka vite ne qendron ne koken e tij. A do te mund te shpetoje ai? 
Të ngjashme