Doktori i Mrekullive – Episodi 196Doktori i Mrekullive – Episodi 196

23:00 14/08/2021

Ferman uron Aliun që do të bëhet baba. Por sa i gatshëm është Ali të pranojë këtë fakt?

Çfarë do të bëjnë Vuslat dhe Beliz që të ndryshojnë vendimin e Fermanit për t’u larguar nga spitali?

Çfarë do të vendosin Ali dhe Nazllë mbi fëmijen që ata presin?

A janë gati ata të bëhen prinder të frutit të dashurisë së tyre?
Të ngjashme