Doktori i Mrekullive – Episodi 197Doktori i Mrekullive – Episodi 197

23:00 14/08/2021

Aliu për herë të fundit para se të fillojë jetën e tij të re duhet të përballet me të kaluarën e trishtë dhe humbjen e vëllait të tij.

Beliz më në fund merr propozimin e aq dëshiruar nga Ferman.

A do të mund të kurorëzojnë Nazllë dhe Ali dashurinë e tyre në martesë?

A ka arritur më në fund Ali kufirin e asaj që mund të bëjë?

Apo gjithçka është e mundur në këtë jetë?
Të ngjashme