Doktori i Mrekullive – Episodi 39Doktori i Mrekullive – Episodi 39

23:00 02/01/2021

Ali rrihet mizorisht nga disa përsona. Ferman arrin të ndërhyjë në kohë dhe e shpëton atë.

Ky i fundit ndan me Aliun sekretin e tij më të madh. Çfarë fshihet pas të kaluarës së Fermanit.

Kush do të jetë përsoni tjetër që do të mësojë mbi këtë gjë?

Më kë do ta ndajë Ali përqafimin e tij të parë?Të ngjashme