Doktori i Mrekullive – Episodi 42

Doktori i Mrekullive – Episodi 42

23:00 03/01/2021

A do të munden Ferman dhe skuadra e tij të shpëtojnë jetën e Jusufit, punonjësit të spitalit të tyre?

Këvëllxhëm për herë të parë bën një bisedë të ndjerë me Belizin. Çfarë do të rrëfejë ajo?

Në spital vjen një doktoreshë mjaft e suksseshme e quajtur Ela. Cili është qellimi i vizitës së saj?

Të ngjashme