Doktori i Mrekullive – Episodi 47

Doktori i Mrekullive – Episodi 47

23:00 10/01/2021

Çfarë do të kërkojë  Gylçin si dëshirë të fundit nga Nazllë?

Tanzhu ka një detyrë të rëndësishme për Aliun dhe Demirin. Për çfarë bëhet fjalë?

Ferman dhe Beliz të revoltuar me njëri-tjetrin pranojnë që ndarja për ta ka qënë gjeja duhur që kanë bërë.

Ca fjalë të Nazllës do ta lëndojnë shumë Aliun…

Të ngjashme