Doktori i Mrekullive – Episodi 58Doktori i Mrekullive – Episodi 58

23:00 23/01/2021

Ali për herë të parë merr guximin dhe i shpreh Nazllës dashurinë e tij.

Si do ta presë kjo e fundit këtë deklaratë?

Dy raste infektimesh vijnë në urgjencën e spitalit. Ferman dhe Ali tashmë dyshojnë që një virus vdekjeprurës është përhapur në spital…


Të ngjashme