Doktori i Mrekullive – Episodi 69Doktori i Mrekullive – Episodi 69

23:00 07/02/2021

Beliz kërkon ndihmen e Aliut që të sjellë Fermanin në festën surprizë që ajo ka përgatitur.

Këvëllxhëm merr përgjigjen e testit të shtatzanisë. A do të mundet t’ia arrijë ajo synimit të saj?

Si do të shkojë festa e ditëlindjes së Fermanit?

Ali dhe Nazllë organizojnë një ballo të vogël në spital për të lumturuar dy pacientet e tyre.Të ngjashme