Doktori i Mrekullive – Episodi 7Doktori i Mrekullive – Episodi 7

21:00 14/11/2020

A do të mund të rregullohet marrëdhënia mes Ferman dhe Beliz?

Ferman arrin të bindë bordin drejtues që të kryejë operacionin e Burxhusë pavarësisht rrezikut të saj.

Por çfarë do të ndodhë gjatë operacionit? A do t’ia dalë ai ta kryejë atë me sukses?
Të ngjashme