Doktori i Mrekullive – Episodi 70Doktori i Mrekullive – Episodi 70

21:00 13/02/2021

Ali dhe Nazllë vendosin të shkruajnë ca rregulla në mënyrë që lidhja e tyre të funksionojë sa më mirë.

Këvëllxhëm i rrefen Belizit se tashmë ajo pret një fëmijë nga babai i saj. Si do ta presë Beliz këtë lajm tronditës?

Nazllë arrin të  gjejë në burg një donator melçie për pacientin e saj 10-vjecar.

A do ta lejojë bordi i spitalit që një vrasës të dhurojë një organ për pacientin e tyre?


Të ngjashme