Doktori i Mrekullive – Episodi 73Doktori i Mrekullive – Episodi 73

23:00 14/02/2021

Këvëllxhëm kërkon nga Beliz 50% të spitalit pa lindur akoma fëmija.

Ferman i jep dorëheqjen e tij Këvëllxhëmit dhe e paralajmëron atë që shumë shpejt të gjithë do e bëjnë një gjë të tillë.

Si do ta presë Këvëllxhëm një kërcënim kaq hapur?

Një asistente e re vjen në spital…Të ngjashme