Doktori i Mrekullive – Episodi 74Doktori i Mrekullive – Episodi 74

21:00 20/02/2021

Damlla akoma pa filluar mirë nis spiunimin e saj tek Tanzhu.

Ky i fundit debaton me Fermanin për shkak të Aliut. Çfarë gabimi ka bërë Ali kësaj here?

 Këvëllxhëm dhe Beliz tashmë i kanë shpallur luftë të hapur njëra-tjetrës.

Ali gjen një zgjidhje gjeniale për një operacion tejet të vështirë.

Por tashmë idete e tij kundërshtohen hapur nga asistentja e re…


Të ngjashme