Doktori i Mrekullive – Episodi 76Doktori i Mrekullive – Episodi 76

21:00 20/02/2021

Një ankesë tjetër vjen në spital për Aliun.

Pas një loje të mirëmënduar nga Beliz dhe Adil ky i fundit pushon nga puna Këvëllxhëmin sepse ka shkelur rregullat e kontratës që ajo ka firmosur.

Damlla i tregon Tanzhusë mbi lidhjen e Aliut me Nazllën.


Të ngjashme