Doktori i Mrekullive – Episodi 77Doktori i Mrekullive – Episodi 77

23:00 21/02/2021

Këvëllxhëm me lot në sy kërkon falje nga Beliz duke i thënë se tashmë ajo ka abortuar dhe nuk është më një kërcënim për të.

Ali ndërkohë po vezhgohet në çdo levizje të tij nga Tanzhu.

Adil nga ana tjetër kërcënon Tanzhunë që të heqë dorë nga përdjekja ndaj Aliut.

A do të mundet ky i fundit të gjejë zgjidhjen e rastit që po e torturon atë?


Të ngjashme