Doktori i Mrekullive – Episodi 8Doktori i Mrekullive – Episodi 8

21:00 14/11/2020

Ali peson një krizë nervore. Çfarë ja ka shkaktuar atë?

Çfarë do t’i thotë Këvëllxhëm Aliut që do ta merzisë atë?

Ali arrin të gjejë një zgjidhje që jeta e pacientes Burxhu dhe e fëmijes që ajo pret të mos rrezikohen gjatë operacionit.

A do t’ia dalin kësaj here Ferman dhe Ali?
Të ngjashme