Doktori i Mrekullive – Episodi 9Doktori i Mrekullive – Episodi 9

23:00 15/11/2020

Ferman dhe skuadra e tij ja dalin të përfundojnë me sukses një nga operacionet më të vështirë të tyre.

Ali gjithashtu merr përgëzimet e tij të para.

Nazllë fton Aliun për të darkuar në shtëpinë e saj. Por çfarë do ta zhgenjejë përsëri Aliun?

Beliz tashmë duhet të gjejë patjetër një investitor që të shpëtojë spitalin e saj. A do t’ia dalë dot ajo?

Nazllë dhe Ali dërgohen në një mision të vështirë…
Të ngjashme