Doktori i Mrekullive – Episodi 94Doktori i Mrekullive – Episodi 94

21:00 27/03/2021

As Ali dhe as Ferman tashmë nuk mund të ndalin që sherbimet socialë të mos marrin foshnjen e Këvëllxhëmit.

Gjendja e Adilit sa vjen dhe përkeqësohet.

Ali sëbashku me të gjithë mjekët e spitalit arrijnë të bindin Ferden të firmosë lejen për operacionin e babait të saj?

Por a do të munden ata të shpëtojnë jetën e Adilit?Të ngjashme