Doktori i Mrekullive – Episodi 98Doktori i Mrekullive – Episodi 98

21:00 03/04/2021

Beliz gris dorëheqjen e Aliut dhe arrin ta bindë atë që të vazhdojë të qëndrojë në spital.

Çfarë do të bëjë Ali që arrin t’i rikthejë buzëqeshjen Adilit?

Beliz vendos të marrë kujdestarinë e vajzës së Këvëllxhëmit.

Tanzhu ka një njoftim të rëndësishëm për të gjithë kolegët e tij…Të ngjashme