Ish-Presidenti i SHBA-së, Donald Trump është rikthyer të enjten mbrëma në Twitter/X me një postim të fotos së tij të shkrepur në burgun e Atlantës.

Ky është  postimi i tij i parë në më shumë se dy vjet pas dorëzimit në burgun e kontesë Fulton në Atlanta, Xhorxhia.

Ndërhyrje elektorale. Mos u dorëzo kurrë!”, shkroi ish-Presidenti i cili i bashkëngjiti postimit edhe një link që të drejton në një faqe për mbledhje fondesh.

Donald Trump rikthehet në X dhe kërkon para Ish-Presidenti i SHBA-së, Donald Trump është rikthyer të enjten mbrëma në Twitter/X me një postim të fotos së tij të shkrepur në burgun e Atlantës. Ky është postimi i tij i parë në më shumë se dy vjet pas dorëzimit në burgun e kontesë Fulton në Atlanta, Xhorxhia. “Ndërhyrje elektorale. Mos u dorëzo kurrë!”, shkroi ish-Presidenti i cili i bashkëngjiti postimit edhe një link që të drejton në një faqe për mbledhje fondesh. Brenda 50 minutash, postimi arriti 14 milionë shikime. Ky është postimi i parë i Trump prej Janarit 2021 kur Tëitter pezulloi llogarinë e tij pas trazirave në Capitol. Vetë Elon Musk ka komentuar në postimin e Trump për shkak të shifrës së lartë të shikimeve duke e konsideruar si “tjetër nivel”. Ishte pikërisht Musk ai që e riktheu llogarinë e Trump në Twitter në Nëntor 2022.

Brenda 50 minutash, postimi arriti 14 milionë shikime. Ky është postimi i parë i Trump prej Janarit 2021 kur Tëitter pezulloi llogarinë e tij pas trazirave në Capitol.

Vetë Elon Musk ka komentuar në postimin e Trump për shkak të shifrës së lartë të shikimeve duke e konsideruar si “tjetër nivel”.

Ishte pikërisht Musk ai që e riktheu llogarinë e Trump në Twitter në Nëntor 2022./tvklan.al