Donika Prela kërkon të komandohet në Prokurorinë e Apelit

Donika Prela kërkon të komandohet në Prokurorinë e Apelit

15:25 08/10/2019

Prela shkresë KLP-së dhe Prokurorisë së Përgjithshme

Drejtuesja e komanduar e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela, përmes një shkresë i është drejtuar KLP-së dhe Prokurorisë së Përgjithshme me një kërkesë për t’u emëruar në Prokurorinë e Apelit.

Në kërkesën e Prelës që mban datën 2 Tetor, kërkohet se nëse nuk ka vend emërimi në Prokurorinë e Apelit të komandohet në Prokurorinë e Përgjithshme.

Tashmë kërkesa e Prelës do të merret në shqyrtim nga Komisioni i Karrierës që më pas do të dalë me një vendim.

Tv Klan

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT