Dosja e Izet Haxhisë shkon në Gjykatën e Lartë

Dosja e Izet Haxhisë shkon në Gjykatën e Lartë

12:55 07/10/2019

Dosja e Izet Haxhisë shkon në Gjykatën e Lartë e cila pritet të shqyrtojë mosmarrëveshjen mes Gjykatës së Krimeve të Rënda dhe Gjykatës së Tiranës.

Ndërkohë, Krimet e Rënda kanë dhënë masën e sigurisë “arrest me burg” për Izet Haxhinë.

Dosja e Izet Haxhisë aktualisht ndodhet te Krimet e Rënda pas shpalljes së mos kompetencës nga kjo gjykatë.

Fillimisht ishte Gjykata e Tiranës që e kaloi çështjen për moskompetencë te Krimet e Rënda, ndërsa tashmë dosja kalon në Gjykatën e Lartë për interpretim, si institucioni që duhet të interpretojë çështjen. /abcnews.al

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT
Doktori