DR. FLAMUR TOPI DHE PLAZHI I KALASE SE TURRES!DR. FLAMUR TOPI DHE PLAZHI I KALASE SE TURRES!

11:16 30/07/2015

Të ftuar:

Dr. Flamur Topi –  “Mjeshtër i madh”, Mjek kardiolog, autor dhe moderator i emisionit  “Trupi dhe shëndeti”   

“Takimi i Pasdites” – Rudina Magjistari Të ngjashme