Dy persona duhet të deklarojnë pasurinë


Dy persona duhet të deklarojnë pasurinë

11:54 20/11/2020

Në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve të dënuar apo akuzuar për krim të organizuar apo krime të rënda, OFL i ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë 2 personave.

Bylbil Thika banues në Tiranë, i dënuar për veprën penale “Vjedhja me armë”, kryer në bashkëpunim; Erjon Cenokaçi banues në Tiranë, i dënuar në Finlandë për veprën penale “Vjedhja me dhunë”.

Këta individë, si subjekt i Ligjit Special, duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme./tvklan.al


Të ngjashme