Dyshja fantastike – Episodi 2

Dyshja fantastike – Episodi 2

12:23 10/07/2019

Barxha kujton momentet e trishta të humbjës së gruas

së tij. Çfarë do të ndodhë në operacionin e parë që kanë bashkë Barxha dhe MKC?

Juksel organizon një darkë  në nder të

Barxhës. Nga ana tjetër dhe MKC fton për darkë në një restorant luksoz ekipin e

tij. Nilyfer merr një dhuratë nga vëllai i saj. Çfarë do të thuhet mes Barxhes

dhe babait të tij?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo