Dyshja Fantastike – Episodi 21

Dyshja Fantastike – Episodi 21

17:00 05/08/2019

Kan ka shkruar një letër për  prindërit e tij në mënyrë që t’i bashkojë më shumë ata. A do të mundet t’ia arrijë qëllimit ai? Në komisariat vjen një punonjëse e re. Kush është ajo? Çfarë do të thuhet mes Barxhës dhe Nilyferit. Dyshja fantastikë tashmë përgatitet për një operacion tjetër të rëndësishëm…

LAJMET
Të ngjashme
UKT