Dyshja Fantastike – Episodi 22

Dyshja Fantastike – Episodi 22

17:00 06/08/2019

Barxha ndihmon Nilyferin në lokalin që ajo tashmë ka hapur. Nga ana tjetër ajo i çon ushqime të përgatitura atij në shtëpi.

Çfarë do të kërkojë Ekrem nga Banu?

Ela zhvendoset me shtëpi pranë Jamurit dhe kërkon të afrohet me të. Cili është synimi i saj?

Jamur po organizon një darkë ku të ftuar janë Barxha dhe Feridun…

Të ngjashme
UKT