Dyshja Fantastike – Episodi 23

Dyshja Fantastike – Episodi 23

17:00 07/08/2019

Si do të shkojë operacioni i rradhës i MKXh-së dhe Barxhës?

Juksel shkon të darkojë me Feridunin. Për çfarë do të flasin ata?

Si do të shkojë darka që Jamur ka organizuar? Ekrem vazhdon me planin e tij për të vrarë Jukselin.

Marrëdhënia mes Barxhës dhe Nilyferit sa vjen dhe bëhet më e afert…

Të ngjashme
UKT