Dyshja Fantastike – Episodi 24

Dyshja Fantastike – Episodi 24

17:00 08/08/2019

Ekrem ka përgatitur një kurth për Barxhën dhe MKXh-në. Çfarë do të ndodhë me ta?

Barxha përgatit një surprizë të bukur për Nilyferin. Çfarë ka menduar ai?

Cili është në të vërtetë synimi i Elës? Juksel tashmë ndodhet në duart e Ekrem…

Të ngjashme
UKT