Dyshja Fantastike – Episodi 25

Dyshja Fantastike – Episodi 25

17:00 09/08/2019

Cila është arsyeja e vizitës së Eles tek Feridun? Çfarë kërkon të dijë ajo?

Një kartolinë vjen për MKXh-në.

Policia më në krye Barxhën dhe MKXh-në është vënë në kërkim të Jukselit.

A do të munden ata ta shpëtojnë atë dhe të kapin Ekremin?

Të ngjashme
UKT