Dyshja Fantastike – Episodi 26

Dyshja Fantastike – Episodi 26

17:00 12/08/2019

Juksel ndodhet në gjëndje të rëndë shëndetësore.

Feridun mëson se vajza që i dhuroi gjak atij është në të vërtetë bija e tij.

Barxha dhe MKXh janë të dëshpëruar sepse nuk munden të bëjnë asgjë për drejtorin e tyre.

Ekrem merr peng një fugon shkollë me disa fëmijë brenda. A do të arrijë ai të arratiset?

Të ngjashme
UKT