Dyshja Fantastike – Episodi 27

Dyshja Fantastike – Episodi 27

17:00 13/08/2019

Barxha dhe MKXh arrijnë të shpëtojnë fëmijët dhe të vrasin Ekremin.

Juksel përmendet, tashmë ai është jashtë rrezikut për jetën.

Barxha dhe Nilyfer kalojnë ca momente të bukura sëbashku.

Ela tashmë ka një plan për të prishur marrëdhënien mes MKXh-së dhe Jamurit…

Të ngjashme
UKT