Dyshja fantastike – Episodi 3

Dyshja fantastike – Episodi 3

17:00 10/07/2019

 Një kurth i

mirëmenduar është ngritur per Barxhen dhe MKC. Para syve të Barxhes shfaqet

vrasësi i gruas së tij. Ai vritet dhe Barxha përfundon në burg me akuzën e

vrasjes së njeriut që i vrau bashkëshortën kohë më parë. MKC gjithashtu bie në

kurth, ai akuzohet për kondrabandë mallrash narkotikë. Tashmë dy policet më të

suksesshem e gjejne vetën pas hekurave…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo