Dyshja Fantastike – Episodi 31

Posta

Dyshja Fantastike – Episodi 31

17:00 19/08/2019

Nilyfer e dehur kalon natën në shtëpinë e Barxhës.

Gjithashtu dhe MKXh e kalon natën në shtëpinë e ish-bashkëshortës së tij, duke bërë që marrëdhënia mes tyre të bëhet më e afert.

Hakan i telefonon Jamurit dhe kërkon ndihmen e saj. A do të mundet ajo bashkë me ndihmen e Barxhës dhe MKXh-së ta shpëtojnë atë?

Familja e Barxhës dhe MKXh-së festojnë sëbashku natën e ndërrimit të viteve.

Por lumturia e tyre do të zgjasë shumë pak…


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi