Dyshja Fantastike – Episodi 32

Posta

Dyshja Fantastike – Episodi 32

17:00 20/08/2019

Nilyfer e dëshpëruar nga gjëndja shëndetësore e të vëllait kërkon ndihmë tek një mjekë që përgatit ilaçe popullore për shërimin e sëmundjeve të ndryshme. Barxha gjen përsonin që ka qëlluar MKXh-në. Nilyfer është në rrezik. A do të mundet Barxha ta shpëtojë atë? MKXh dhe Barxha përballen me njëri-tjetrin…


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi